domingo, 13 de abril de 2014

Setmana Santa 2014



HA ARRIBAT LA SETMANA SANTA

Un any més ha arribat la Setmana Santa a les nostres vides i encara que nosaltres no anirem de vacances a l'estranger, a algun paradís exòtic i tropical més enllà dels mars, si aprofitarem aquests dies que antany eren de recolliment i oració, de pena i finalment alegria per allò de la resurrecció, per pensar, llegir, escoltar música, descansar una mica, recarregar forces i intentar seguir endavant que no és poc, tal com està tot al nostre voltant.

Potser i recordant al Natzarè, aquell que segons ens expliquen va donar la seva vida per tots nosaltres en aquella cruel creu en què el van clavar, puguem intentar arribar a un punt de concòrdia, d'acord i d'una vegada per totes intentar unir l'esforç comú per tirar endavant i veure la llum al final del túnel.

Potser, i repetim només potser, tots aquells que regeixen el destí polític del nostre país i han de lluitar pel nostre benestar, puguin oblidar el seu propi per treballar pel dels altres que per això els vam triar plens d'ingenuïtat o adoctrinats.

Potser, només potser, aquesta classe política per professió que tenim ara, podria mirar enrere i aprendre de tots aquells polítics d'abans que lluitaven per les seves idees i sobretot, pel bé de casa nostra i recordar el veritable significat de la paraula "Diàleg" que no és precisament "sortir a la foto i fer campanya electoral".


Tornarem de nou la setmana vinent amb un nou programa de Troba - Dors, compartint música i paraules que desitgem no siguin "paraules inútils".

Quimet Curull i Mario Prades
Ens agrada saber què és el que ens diuen