martes, 11 de septiembre de 2012

Comencem Troba-Dors




La setmana vinent iniciarem un nou programa que sortirà a l'aire a través d'emissores de la Federació de Mitjans de Comunicació Locals de Catalunya i alguna altra. Es tracta de Troba-Dors. D'alguna manera podem dir que és "fill" de dos programes veteransUn Toc de Rock iEl Temps Passa que porten ja sis temporades en antena i aquest any començaran la setena.

Volem cobrir amb Troba-Dors un espai buit dins el món de les ones, aquell en el qual les paraules cobrar la seva importància i en moltes ocasions són més rellevants que la música que les acompanya. Però no us penseu que serà un programa centrat en els cantautors, ni molt menys. Per descomptat en Troba-Dors escoltarem també a cantautors, però els nostres trobadors els buscarem arreu, sense diferència d'estil musical ni país o llengua.

Antigament els trobadors escrivien les seves històries, històries que els joglars escampaven per pobles i ciutats perquè el poble "sabés". D'alguna manera avui podríem dir que els trobadors eren els periodistes de la seva època i els joglars que recorrien els camins eren el diari. Manolo Rivera, periodista, editor i poeta junt a Mario Prades, periodiste i crític musical, volen compartir amb tots vosaltres a Troba-Dos aquestes cançons que mereixen sentir-se amb atenció i a més escoltar-se. Tot això junt a comentaris completament personals, anècdotes pròpies i records llunyans i propers.

Cada dilluns us trobareu en aquest Blog el programa setmanal de Troba-Dors i amb l'enllaç, sempre situat a peu de pàgina, podreu descarregar-lo i escoltar-lo quan us vingui de gust, a més de sentir-lo en cadascuna de les emissores que l'emeten i amb les que tindreu al blog de Troba-Dors també un enllaç.

Ens veurem la setmana que ve.

Mario Prades
Manolo Rivera

Ens agrada
saber què és el que ens diuen